top of page
Komiform_sort_flerfarget_en_linje.png

FORM TRENINGS- OG SYKKELREISE

TIL ALTEA / SPANIA

Søndag 24. mai - Søndag 31. mai kr 12 990.-
Onsdag 27. mai - Søndag 31. mai kr  9 990.-

AVLYST!

I tillegg kommer eventuell leie av sykkel med kr 710.- (syv dager) eller kr 510.- (fire dager),
Dersom du ønsker å ta med egen sykkel koster dette kr 800.- i spesialbagasje på flyet.

Reisene Inkluderer fly og transport t/r, overnatting i dobbeltrom med frokost og middag. Alle treninger og foredrag. Ønsker du enkeltrom koster dette kr 400.- pr. døgn.

Ved påmelding betaler du kr 2 000.- i depositum. Innbetalt depositum innen forfallsdato gjelder som endelig påmelding. Depositum refunderes ikke ved avbestilling.

Passer for:

Deg som kunne tenke deg å ha en aktiv ferie, prøve ulike treningsformer, lære mer om kosthold og trening, samt få inspirasjon til en god livsstil. Reisen passer også for deg som trener mye og vil ha utbytte både på sykling, løping eller styrketrening. Vi har tilbud for alle nivåer. På reisen får du tid til å være sosial, slappe av, sove og pleie deg selv. Du trenger ikke ha trent tidligere for å delta på denne reisen. Personer fra 14-18 år i følge med voksen.

Treningen:

Det tilbys 2-3 valgfrie treningsøkter hver dag. Det blir alt fra SOMA MOVE i soloppgang, bootcamp på stranden, sykling (landevei) i fantastisk natur, intervalltrening, CrossFit, styrke og kjernetrening for å nevne noe. Øktene legges opp slik at det blir en helhet for mest mulig restitusjon av slitne muskler mellom øktene. Der sykling vil foregå omtrent annenhverdag. Det vil være fokus på teknikk
og forståelse for hvorfor vi gjør som vi gjør. Treningen organiseres alltid slik at alle kan delta uansett
treningsbakgrunn. Alle skal bli sett og oppleve mestring på sitt nivå.

Sykling: Det vil være tilbud om landeveissykling i fantastiske omgivelser. Her er både fjellsykling med lange seige bakker og lengre turer med variert og vakkert terreng. Deles inn i grupper for ulike nivåer. Vi har sykkelguider med lang erfaring med grupper. Sykkelguidene snakker norsk. 

Tema og teori:

Det tilbys flere foredrag med ulike temaer i løpet av reisen. Disse er 45- 60 minutter av gangen for størst mulig fokus, men uten å stjele for mye tid av dagen. Vi vil ta opp kjente temaer innenfor trening og kosthold som:


- Grunnleggende ernæring
- Mat for bedre helse og prestasjon
- Utholdenhetstrening:

Fottur over Sierra Helada
På programmet står en spektakulær fottur over fjellkjeden som strekker seg fra Albir til Benidorm. Fjellet er en del av nasjonalparken Parque Natural de Serra Gelada, som omfatter også det nærliggende havomådet.

Fjellet består av en rekke topper, og på turen går en over en rekke av dem. Ut mot havet reiser fjellet seg på steder opp mot 300 meter, mens fra landsiden ser det mer ut som bølgende, skrå åser. Turen anbefales ikke dersom du har høydeskrekk. Turen tar ca. 4 timer med pauser.
 

Fritid:

Det er flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, ta en tur til byen eller besøke et av de store shoppingområdene i nærheten.
 

Måltider:

Hotellet har buffetrestaurant, samt 2 andre à la carte restauranter, kafé og barer. Frokost i buffet-restauranten og middag er inkludert i reisen. Buffeten på hotellet holder høy kvalitet når det gjelder sunn og næringsrik mat. Middagen vil være på ulike steder der flere av dagene er forhåndsbestilt på ulike restauranter. Dette for å gi dere opplevelser av det spanske kjøkkenet, spesialiteter og lokalmat. Drikke til maten er ikke inkludert.


Om hotellet:
SH Villa Gadea er et 5 stjerners spa-hotell. Hotellet har fine rom med kjøleskap og balkong. Ute- og innendørsbasseng, treningsrom og spa. Mange hyggelige plasser å oppholde seg både ute og inne. Hotellethar også egen poolbar.
 

Om nærområdet:
Det er flotte muligheter for soling og bading på stranden rett utenfor hotellet. Strendene i området har rullesteinstrand og noen foretrekker derfor badesko. Benidorm og Calpe er byer i nærheten (ca. 15 minutter med taxi), dersom man ønsker en dag på finkornet sandstrand. Hotellet ligger på stranden et lite stykke på utsiden av den vakre «gamlebyen» Altea. En typisk spansk by med hvitkalkede hus og trange gater. Altea byr på en rekke hyggelige restauranter og store shoppingmuligheter.

 

Vårt mål med FORM trening og sykkelreise:

Er å gi deg en opplevelsesrik ferie med variert trening i hyggelig omgivelser. Gjennom oppholdet skal få inspirasjon og giv i treningshverdagen og en skikkelig kickstart på trening og sunn livstil. Du skal sitte igjen med et faglig utbytte i teorien, men også øke din kompetanse og forståelse for hvordan de ulike treningsformene virker inn på kroppen. Mest av alt ønsker
vi at du vil hente energi, oppleve mestring, treningsglede og inspirasjon til egentrening når du kommer hjem fra reisen.

Typisk program for trenings- og sykkelreise
Endelig program og tider for reisen vil dere få utdelt ved ankomst, men to typiske dager vil se slik ut:


Dag 1
Kl. 08.00-11.00: Frokostbuffet
Kl. 07.45-08.30: SOMA MOVE
Kl. 10.30-11.30 Treningsøkt/ 

Kl. 10.30-14.00 Sykkeltur m innlagt lunsjpause 
Kl. 17.30-18.30 Tema/Foredrag
Kl. 19.00-21.00: Middag

 

Dag 2
Kl. 07.30-11.00: Frokostbuffet
Kl. 07.45-08.30: SOMA MOVE
Kl. 10.30- 11.15: Treningsøkt
Kl. 12.30-14.00: Lunsj
Kl. 17.30-18.30: Treningsøkt
Kl. 19.00-21.00: Middag

 

Treningsøkter vi tilbyr på denne reisen er:

  • Sykling ca. annenhver dag (landevei)

  • Sykkelrelatert styrke

  • SOMA MOVE

  • Intervalltrening

  • Bootcamp

  • Bungee Ropes

  • Crossfit-i den lokale klubben

60351993_638132056600853_181072495176685
bottom of page