top of page
Komiform_sort_flerfarget_en_linje.png

FORM TRENINGS- OG SYKKELREISE

TIL KEMER / TYRKIA

PERIODE:
UKE 39 (19 - 26. september) kr 11 900.- 
I tillegg kommer eventuell leie av sykkel med kr 300.-
Dersom du ønsker å ta med egen sykkel koster dette kr 600.- i spesialbagasje på flyet.

Reisene Inkluderer fly og transport t/r, overnatting i dobbeltrom med all inclusive. Alle treninger og foredrag.

Ønsker du enkeltrom koster dette kr 1 200.- i tillegg.

Ved påmelding betaler du kr 2 000.- i depositum. Innbetalt depositum innen forfallsdato gjelder som endelig påmelding. Depositum refunderes ikke ved avbestilling.

Passer for: Deg som kunne tenke deg å ha en aktiv ferie, prøve ulike treningsformer, lære mer om kosthold og trening, samt få inspirasjon til en god livsstil. Reisen passer også for deg som trener mye og vil ha utbytte både på sykling, løping eller styrketrening. Vi har tilbud for alle nivåer. På reisen får du tid til å være sosial, slappe av, sove og pleie deg selv. Du trenger ikke ha trent tidligere for å delta på denne reisen. Personer fra 14-18 år i følge med voksen.

Treningen:

Det tilbys 2-3 valgfrie treningsøkter hver dag. Det blir alt fra SOMA MOVE i soloppgang, bootcamp på stranden, sykkelturer i fantastisk natur, intervalltrening, kickboksing, styrke og kjernetrening, for å nevne noe.

Øktene legges opp slik at det blir en helhet for mest mulig restitusjon av slitne muskler mellom øktene, hvor sykling vil foregå omtrent annen hver dag.

Det vil være fokus på teknikk og forståelse for hvorfor vi gjør som vi gjør. Treningen organiseres alltid slik at alle kan delta uansett treningsbakgrunn. Alle skal bli sett og oppleve mestring på sitt nivå.

Sykling: Det vil være tilbud om Sykling i fantastiske omgivelser. Her er både fjellsykling med lange seige bakker og lengre turer med variert og vakkert terreng. Deles inn i grupper for ulike nivåer. Vi har sykkelguider med lang erfaring med grupper. Sykkelguidene snakker norsk.

Tema og teori:

Det tilbys flere foredrag med ulike temaer i løpet av reisen. Disse er 45- 60 minutter av gangen for størst mulig fokus, men uten å stjele for mye tid av dagen. Vi vil ta opp kjente temaer innenfor trening og kosthold som:

 • Grunnleggende ernæring

 • Mat for bedre helse og prestasjon

 • Utholdenhetstrening

Måltider:

Frokost lunsj og middag hver dag er inkludert i reisen. Maten på hotellet har et godt utvalg sunn og næringsrik mat. Det er også kjøleskap på rommene til oppbevaring av drikke, snacks og litt mat. Det er ellers ingen koke- eller stekemuligheter på rommet.

Utflukt:

Vi tilbringer en hel dag på Ranch Berke. Ranchen ligger kun 15 minutter fra hotellet, men samtidig midt ute i skogen med de fantastiske fjellene som bakteppe. Ranchen har et titalls hester der du kan få undervisning eller ridetur fra 1-5 timer. Vi finner en utendørs CrossFit avdeling, volleyball og tennisbane der vi selvfølgelig skal ha ei god treningsøkt. Vi balanserer det hele med meditasjon i skyggen under mandarintrærne, lunsj og avslapning ved bassengkanten. Her vil du oppleve en helt unik atmosfære!

Fritid:

Det er flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, ta en tur til byen eller besøke et av de store shoppingområdene i nærheten.

Hvor:

Kemer i Tyrkia er en liten ferieperle som mange har lagt sin elsk på! Her er det korte avstander og rolig atmosfære. Samtidig finner du alt du trenger for en herlig ferie i solen. I den moderne gågaten finner du et stort utvalg butikker, og langs strandpromenaden ligger restauranter og barer. De fine parkområdene, den aktive marinaen, vannfontenene og lekeplassene er velstelte og innbydende.

 

Hotellet: 

Den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten. Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger, parasoller og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen. Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nyte tyrkisk bad i hamamet, ta badstu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel.

 

Vårt mål med FORM trenings- og sykkelreise:

Å gi deg en opplevelsesrik ferie med variert trening i hyggelig omgivelser. Gjennom oppholdet skal få inspirasjon og giv i treningshverdagen og en skikkelig kickstart på trening og sunn livstil. Du skal sitte igjen med et faglig utbytte i teorien, men også øke din kompetanse og forståelse for hvordan de ulike treningsformene virker inn på kroppen. Mest av alt ønsker vi at du vil hente energi, oppleve mestring, treningsglede og inspirasjon til egentrening når du kommer hjem fra reisen.

Typisk program for trenings- og sykkelreise:

Endelig program og tider for reisen vil dere få utdelt ved ankomst.

Men to typiske dager vil se slik ut:

 

Dag 1

Kl. 07.30-11.00: Frokostbuffet

Kl. 07.45-08.30: SOMA MOVE

Kl. 10.30-14.00 Sykkeltur m innlagt lunsjpause

Kl. 15.30-16.00 Bassengtrening

Kl. 17.30-18.30 Tema/Foredrag

Kl. 19.00-21.00: Middag

 

Dag 2

Kl. 07.30-11.00: Frokostbuffet

Kl. 07.45-08.30: SOMA MOVE

Kl. 10.30- 11.15: Pilates

Kl. 12.30-14.00: Lunsj

Kl. 15.30-16.00 Bassengtrening

Kl. 17.30-18.30: Treningsøkt

Kl. 19.00-21.00: Middag

 

 

Treningsøkter vi tilbyr på denne reisen er:

 • Sykling ca. annen hver dag

 • Sykkelrelatert styrke

 • SOMA MOVE

 • Intervalltrening

 • Bootcamp

 • Kickboksing

 • Bungee Ropes

 • Crossfit-inspirerte økter

 • Pilates

 • Bassengtrening

71184217_547668989314900_274552094160899
bottom of page