KURSHOLDERE

MALIN BASNES

Malin er utdannet vernepleier, kostholds-veileder og personlig trener. Hun driver FORM Treningssenter på Bjørkelangen sammen med Linda Wold.

Malin er ansvarlig for KOM I FORM kurs i Søndrehallen på Hemnes.

LINDA WOLD

Linda har årelang erfaring fra treningsbransjen både som instuktør og som elitesyklist. Linda har vært daglig leder av Avancia sport center siste 8 år og driver nå FORM Treningssenter sammen med Malin Basnes.

Linda er ansvarlig for KOM I FORM kurs på Bjørkelangen.

ANN-MERETHE AAMODT

Ann-Merethe er utdannet personlig trener og er ansvarlig for KOM I FORM kursene i Skiptvet. Hun har trent aktivt i snart 10 år på studio hvor spinning og bodypump var det hun trivdes med, helt til hun ble bitt av CrossFit basillen for tre år siden. Ann-Merethe har syklet sykkelritt, vært med på barskingen og Østfold triatlon.

Hun synes det er fantastisk givende å hjelpe andre med å finne treningsgleden og slår et slag for hjemmetrening og at det er ikke så mye som skal til før man kommer i form!

HEIDI BERGER

Heidi har en solid treningserfaring med bakgrunn fra idrettslinja. Hun har konkurrert aktivt i friidrett og langrenn fra ung alder, har alltid vært opptatt av trening og helse og likt å holde seg i form.

Heidi har deltatt på flere KOM I FORM kurs og kjenner konseptet godt. Hun leder deg gjennom trygge og godt planlagte økter og er opptatt av å se hver enkelt deltaker. Heidi er medinstruktør på KOM I FORM kurs på Hemnes.

© 2019 - tamtam.no