KOM I FORM CREW

HEIDI BERGER

Heidi har en solid treningserfaring med bakgrunn fra idrettslinja. Hun har konkurrert aktivt i friidrett og langrenn fra ung alder, har alltid vært opptatt av trening og helse og likt å holde seg i form.

Heidi har deltatt på flere KOM I FORM kurs og kjenner konseptet godt. Hun leder deg gjennom trygge og godt planlagte økter og er opptatt av å se hver enkelt deltaker.

NINA HELLESJØ

Nina Hellesjø utdannet sykepleier og coach. Hun brenner for personlig utvikling og er for tiden elev på meditasjonsskole. Nina er med på flere av helsereisene der hun formidler enkle verktøyer i meditasjon, både i teori og praksis - for de som ønsker å delta.

TRINE KLUFTERUD

Trine er den personen i teamet med størst erfaring i livstilsendring. Hun har selv deltatt på flere KOM I FORM kurs med utrolige resultater. Etter 30 kg vektnedgang vet Trine hvor tøff starten kan være, men også hvor fantastisk reisen kan bli. Hun er åpen om sine erfaringer og utfordringer, og vet hvor mye psykologi det ligger i trening og livsstilsendring.
Hos Trine kan du forvente et høyt engasjement og godt humør. Hun er god til å lede timer og til å pushe deg mot målet ditt!!
Treningsfilosofi: Just do it!

KARI MEYER

Kari er markeds- og kommunikasjonsansvarlig.

Hun har utviklet KOM I FORM sin grafiske profil og logo, laget websiden og har ansvaret for sosiale medier og alt av reklamemateriell og trykksaker. Hun er også Malins rådgiver og bidrar ved både treninger og reiser.

ANN-MERETHE AAMODT

Ann-Merethe er utdannet personlig trener og er ansvarlig for KOM I FORM kursene i Skiptvet. Hun har trent aktivt i snart 10 år på studio hvor spinning og bodypump var det hun trivdes med, helt til hun ble bitt av CrossFit basillen for tre år siden. Ann-Merethe har syklet sykkelritt, vært med på barskingen og Østfold triatlon.

Hun synes det er fantastisk givende å hjelpe andre med å finne treningsgleden og slår et slag for hjemmetrening og at det er ikke så mye som skal til før man kommer i form!

KRISTINE ØVERBY

Kristine er coach og Executive Positive Psychology utøver. Hun har lang erfaring i personlig veiledning, mentaltrening og meditasjon. På noen av treningsturene vil Kristine rydde i folks ”verktøykasse” på en trygg og god måte - for de som ønsker det.

© 2019 - tamtam.no