top of page
Komiform_sort_en_linje.png

Det er sosialt, hyggelig og spennende å dra på tur! Kombinerer du reisen med aktivitet, får du enda litt mer ut av turen.

FORM trening arrangerer både Helsereiser og sykkel og Treningsreiser til Spania og Tyrkia.

På alle turer er målet at du skal trives og ha godt utbytte basert på dine egne premisser. Samtidig knyttes vennskap og nye bekjentskaper på en sosial og hyggelig måte!

HELSEREISER

Helsereisene går over én uke og passer for voksne kvinner og menn som vil ha en ferie med fokus på fotturer og enkel trening, velvære, egenpleie, avslapping og rekreasjon. Her blir du tatt godt vare på og behøver ikke å tenke på noe annet enn å nyte oppholdet.

På turen får du prøve ulike treningsformer, du får lære mer om kosthold og det å spise sunt og næringsrikt. I tillegg får du tid til å slappe av, nyte spennende kulturer, pleie deg selv og ha det hyggelig sammen med andre. Du trenger ikke ha trent før for å delta.

SYKKEL OG TRENINGSREISER

Treningsreisene går over fire dager eller én uke og passer for alle som kan tenke seg en aktiv ferie, ønsker å teste ulike treningsformer og delta på organiserte sykkelturer.  Det vil være ulike foredrag med trenings og kostholdsrelaterte temaer. I tillegg får du tid til å slappe av, være sosial, sove og pleie deg selv. Du trenger ikke ha trent tidligere for å delta på denne reisen. Personer fra 14-18 år i følge med voksen.

AKTIV FERIE!
_22A4412.jpg
TRENING- OG SYKKELREISE TIL TYRKIA:
TRENING- OG SYKKELREISE TIL SPANIA:

AVLYST!

bottom of page