KOM I FORM KURS

KOM I FORM KURS ble etablert i 2017 av Malin Basnes-Svendsen. 

 

Høsten 2019 slår Malin/KOM I FORM seg sammen med Linda Wold og starter FORM treningssenter på Bjørkelangen. Kursene legges da under samme selskap Form trening AS som eies like mye av Linda og Malin. 

 

Om Malin: 

Jeg er 35 år, gift med Jahn Arvid og har sønnene Jonathan, Isak og Anton.

Bosatt på Hemnes sør i Aurskog Høland kommune og utdannet vernepleier, kostholdsveileder og personlig trener. Jeg eier og driver KOM I FORM på heltid.

 

Som barn og ungdom sto hest og ridning i fokus, og trening var noe jeg synes var utrolig kjedelig. Først etter mitt første svangerskap (med påfølgende stor vektøkning!) var trening og kostholdsendring noe som måtte til.

Den treningen jeg ble introdusert for var annerledes enn den erfaringen jeg hadde fra skolen, med gymtimer og ballspill uten mestring.

Spinning og styrketrening ble redningen for en overvektig nybakt mamma den gangen...

 

Ikke lenge etter startet jeg på Norges idrettshøgskole der jeg tok både kostholdsveileder, personlig trener, spinning og gruppetrener instruktørkurs.

Jeg begynte å jobbe som PT i 2008 og startet KOM I FORM i 2013. Jeg har jobbet som kursleder på heltid fra januar 2017.

 

De siste to år har over 300 personer deltatt på KOM I FORM kurs med fantastiske resultater. Vi leier lokaler i Søndre Høland idretts -og ungdomslag, der størstedelen av kursene og treningene finner sted. Siste året har vi også hatt KOM I FORM kurs på Avancia Bjørkelangen.

 

I dag trener jeg mye gjennom KOM I FORM kursene, som instruktør i mange forskjellige timer. På fritiden er det løping, terrengsykling og ikke minst CrossFit som jeg for tiden synes er aller mest gøy å holde på med.

 

Jeg brenner for variasjon i trening for å bygge en sterk og funksjonell kropp. Jeg tror ulik belastning og intensitet er viktig for å forebygge skader, men ikke minst for å opprettholde motivasjon og treningsglede over tid.

 

Deltakerne mine sier at jeg er god til å motivere, til å pushe grenser, men samtidig tilpasse og se den enkeltes behov. Jeg er stolt av det vi sammen startet og har fått til på «lille» Hemnes og gleder meg nå til å ta fatt på ennå flere kurssteder og deltakere både vinter, vår og høst. Håper vi sees!

             Malin

© 2019 - tamtam.no